foto dave berryDe reünie van de Sound of the sixties in restaurant De Sniep op 29 november van het vorig jaar was een groot succes en geheel uitverkocht. Goed nieuws voor de vele liefhebbers van muziek uit de jaren 60 is dat de organisatoren besloten hebben om wederom een avond te organiseren op zaterdag 29 maart.

De werkgroep Sound of the sixties Zoetermeer heeft weer een paar hele goeie performers van de Sound binnen kunnen halen:

De Haagse groep The Magic Strangers. de Indorockgroep The Eastern Aces   en als afsluiter uit Engeland de fameuze zanger Dave Berry met zijn band The Cruisers.

In zeer korte tijd was Dave Berry in Nederland net zo populair als Elvis Presley, The Beatles en The Rolling Stones. Op een gegeven moment (1965) stond hij met maar liefst 5 nummers in de top 20. In De Sniep zal hij ongetwijfeld zijn wereldberoemde hits als This strange effect, Can I get it from you, Little things, I’m gonna take you there, If you wait for love en Mama ten gehore brengen.

Verder zijn er dansdemonstraties van Dance to the 90’s uit Zoetermeer en verzorgt John van Alff tussen de optredens door de muziek uit de jaren 60 .

Kaarten voor deze avond a € 17.50 p.p. zijn te reserveren per email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of via 079-3316482.

Ook dit keer kan er weer voorafgaand aan deze avond in het restaurant van de Sniep voor € 27,50 van een 3-gangen diner worden genoten.   Wilt u hiervan gebruik maken dan kunt u dit dit gelijktijdig met uw reservering doorgeven.

De optredens in de 2 zalen van de Sniep aan de Broekwegschouw 207 beginnen om 20.15 uur. De zaal is vanaf 19.30 uur geopend.

-advertenties-

-goede doel-