obj-politie-pettenTwee nog onbekende mannen beroofden zondag 16 maart een 54-jarige vrouw van haar sieraden op de Westergo in Meerzicht, Zoetermeer. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer, een Zoetermeerse vrouw van 54 jaar, liep rond 22.15 uur vanaf de Randstadrail, halte Meerzicht, in de richting van de Westergo. Onderweg kwam zij de twee verdachten tegen. Toen zij voorbij waren, trokken ze vanachter aan haar ketting. In eerste instantie wist ze de ketting vast te houden, maar na verbale bedreigingen gaf ze de ketting en andere sieraden toch af. De verdachten zijn er vervolgens in onbekende richting vandoor gegaan.

 

Signalement:

Eén van de verdachten had een donkere huidskleur. Hij is ongeveer 1.65 m. lang en heeft een kaal geschoren hoofd. Hij droeg ten tijde van de beroving een zwarte, korte jas en een zwarte broek.

 

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

-advertenties-

-goede doel-