Red House

Zondagmiddag 16 maart speelt de 5-mans formatie Red House in JJ Music House. Het repertoire van Red House bestaat uit funk/jazz/pop/soul/rock.

Red House heeft jarenlang ervaring als allround band. Met de constante drums, de funky slap-bass, het jazzy toetsenspel, de krachtige zangstem met stevige rockgitaar en een fluwelen backgound voice, biedt Red House een repertoire van achtergrondmuziek tot opzwepende nummers.

De kracht van Red House is dat er naast de muzikale kwaliteiten een goede vriendschap en chemie is tussen leden. De muzikanten hebben wederzijds respect en geven elkaar de ruimte waar nodig is.

De bandleden bestaan uit Cor du Fijn (bassist), Marco van der Spoel (toetsenist), Patrick de Bree (professioneel drummer), Indra Lokollo (gitarist/zanger)en Zippora Lokollo (achtergondzangeres). Red House zorgt voor swingende interactie tussen publiek en band.

Het optreden van Red House begint om 16.00 uur. Entree is gratis!

Routebeschrijving JJ Music House: de Van der Hagenstraat uitrijden tot het einde, vervolgens het fietspad volgen. Na 200 mtr ligt JJ Music House aan de rechterkant (nr 34a). Parkeren kan op de grote parkeerplaats bij de sportvelden. Voor meer info www.jjmusichouse.nl

-advertenties-

-goede doel-