Waanzin Theaterproducties brengt The Sound of Music, een klassieker op de planken in het Kwadranttheater in Zoetermeer!

Flyer somHet verhaal is bekend van de op de gelijknamige musical van Rodgers en Hammerstein gebaseerde musicalfilm uit 1965 van Robert Wise, met Julie Andrews in de hoofdrol.

Het is in de periode vlak voor het uitbreken van de tweede wereld oorlog. Kapitein von Trapp zoekt een gouvernante voor zijn kinderen. Maria, een jonge kloosterlinge, reist af naar dit gezin en probeert de ijzeren discipline te doorbreken door te zingen en de kinderen weer plezier te laten beleven. Al snel heeft zij de harten van de kinderen gestolen. Dwars door persoonlijke perikelen en oorlogsverwikkelingen heen, valt ook de kapitein voor Maria........

Het grote drama, alsmede de liefde, de humor en het kleine drama van alledag zijn in deze musical verweven. Natuurlijk ondersteund met alle bekende liedjes (zoals Do-re-mi, Climb every mountain en Edelweiss), die wederom live verzorgd worden door Het Theaterorkest.

Crowdfunding project

Ook is Waanzin met een bijzonder Crowdfunding project gestart. Met 'Sound of Music in de kleding' hoopt de musicalgroep extra budget te creëren voor de kostuums. Al vanaf een donatie van 10 euro biedt Waanzin leuke arrangementen aan bij de voorstellingen. Zo kunt u een VIP arrangement, een kijkje achter de schermen of gratis kaarten krijgen. Meer informatie over het project vindt u op www.voordekunst.nl (rubriek Theater).

Nominatie

Anneke van der Spruijt van Waanzin TheaterProducties is genomineerd voor de beste vrouwelijk bijrol in de vorige musical Footloose. Op 24 maart wordt bekend gemaakt of Anneke deze nominatie kan inwisselen voor een Award. Uit vele inzendingen is zij geselecteerd voor haar vertolking van Viv, de vrouw van de Dominee. 3 anderen dingen met haar mee in deze categorie.

Op 22, 23, 28, 29 en 30 maart speelt Waanzin TheaterProducties in het Kwadranttheater de musicalklassieker The Sound of Music.

Entree bedraagt €12,50 voor volwassenen en €7,50 voor kinderen t/m 12 jaar. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.Greg-Baud.nl (rubriek Tickets).

 

-advertenties-

-goede doel-