BW14 Geschenk 231Op maandag 10 maart is Frank Westerman te gast in de Hoofdbibliotheek. Hij geeft een lezing in het kader van de Boekenweek. Zijn lezing gaat over zijn laatste boek ‘Stikvallei’ dat eind 2013 verschenen is. Het begint om 20.00 uur, de toegang bedraagt 7,50 euro voor leden en 10,00 euro voor niet-leden. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de balie in de Hoofdbibliotheek of online te bestellen via www.bibliotheek-zoetermeer.nl .

Frank Westerman was correspondent van de Volkskrant en NRC Handelsblad in Belgrado en Moskou en brak in 1999 door als schrijver. Met meer dan veertig vertalingen in zestien talen is hij één van de meest succesvolle Nederlandse auteurs in het buitenland. Met zijn boek 'El Negro en ik' won hij in 2004 de Gouden Uil Literatuurprijs. Inmiddels is Frank Westerman ook bekend als presentator van het tv-programma ‘Nederland in 7 overstromingen’.

De 79e Boekenweek vindt plaats van zaterdag 8 t/m zondag 16 maart 2014. Tommy Wieringa schrijft het Boekenweekgeschenk. Het thema is 'reizen'.

-advertenties-

-goede doel-