20140306-11548Het Zoetermeers lijsttrekkersdebat geeft alle verkiesbare partijen in Zoetermeer een kans om te laten zien waar zij voor staan. In het debat gaan lijsttrekkers van alle 13 partijen in het Stadstheater met elkaar in gesprek over thema’s die in Zoetermeer veel discussie losmaken, zoals de vraag of er een tweede coffeeshop moet komen en of de gemeente Zoetermeer extra eisen moet stellen aan mensen die een bijstandsuitkering krijgen.

Dankzij een samenwerking tussen Omroep West en het AD staan de gemeenteraadsverkiezingen volop in de spotlights. Dit wordt rechtstreeks uitgezonden op TV West en ZFM Infobox Zoetermeer vanaf 20.00 uur. De presentatie is in handen van Zoetermeerder Roelof Hemmen (bekend van RTL Nieuws en BNR Nieuwsradio) en politiek verslaggever Lot van Bree van Omroep West. Tijdens het debat is ook een optreden te zien van cabaretier Sjaak Bral, die de politiek op zijn geheel eigen wijze zal belichten.

Op www.zoetermeerkiest.nl vind je ook alle informatie over de gemeenteraadsverkiezingen in Zoetermeer. Zo is er bijvoorbeeld het Kieskompas te raadplegen. Hierbij krijg je na het invullen van een vragenlijst een uitgebreid stemadvies.

Uitzendtijden:

11 maart 2014, 20.00 uur rechtstreeks op TV West en ZFM Infobox Zoetermeer

            Ook op www.omroepwest.nl/verkiezingen en via www.zoetermeerkiest.nl

12 maart 2014, 13.10 uur (herhaling) op TV West

16 maart 2014, 17.00 uur (herhaling) op ZFM Infobox Zoetermeer

18 maart 2014, 20.30 uur (herhaling) op ZFM Infobox Zoetermeer

-advertenties-

-goede doel-