kuikens-3ballonnen

Het  is lente en bij de lente horen natuurlijk jonge dieren. Er worden steeds meer lammetjes geboren en de  jonge eendjes zien ook voor het eerst het daglicht. Maar de peuters van De Drie Ballonnen in Buytenwegh kregen de afgelopen week wel hele speciale gasten op bezoek.

Op de peutergroep van De Drie Ballonnen in Buytenwegh zijn namelijk een paar kuikentjes gekomen. De kinderen waren allemaal erg enthousiast en trots dat de kuikens op hun peutergroep mochten blijven. Door veel naar de kuikentjes te kijken en goed voor ze te zorgen hopen de peuters meer te leren over de kuikentjes. Wat eten ze? Hoe slapen ze? En, misschien wel de belangrijkste vraag, waar komen de kuikens eigenlijk vandaan?

jufnicolienDeze vragen hielden de peuters de afgelopen dagen flink bezig. Maar na veel kijken voeren en natuurlijk knuffelen zijn de peuters er achter gekomen.  Ondanks het  feit dat de kuikens bij de peutergroep logeerden mochten de kinderen van de andere groepen natuurlijk ook een kijkje nemen bij de kuikens.

De kuikens waren een groot succes en hun bezoek was één groot feest. Maar dat was niet het enige feest. Juf Nicoline werd voor haar 50ste verjaardag verrast door alle kindjes en juffen van De Drie Ballonnen. De Juf werd met een bakfiets met daarin een Sarah opgehaald bij Centrum West. Eenmaal op de locatie in Buytenwegh aangekomen werd juf Nicoline overspoeld met zelfgemaakte cadeautjes en gezelligheid. De hele ochtend bleef het nog één groot feest.

 

 

Verruiming openingstijden

Uitgegroeid tot een grote speler binnen Zoetermeer met 6 kinderdagverblijven en 11 buitenschoolse opvanglocaties voor meer dan 20 scholen, breidt de kinderopvangorganisatie zich nog steeds uit. De Drie Ballonnen verruimt per 1 april de openingstijden op alle locaties. Bovendien zal zij voor de scholen De Edelsteen, De Elzenhoek en ’t Plankier, buitenschoolse opvang gaan verzorgen.

De Drie Ballonnen is geliefd bij ouders en kinderen en een serieuze partner van basisscholen. Dat blijkt wel uit het feit dat zij per 1 april voor nog drie scholen opvang gaan verzorgen. “Onze branche verkeert nu in zwaar weer maar wij breiden uit met nieuwe locaties, dat vind ik heel bijzonder”, aldus Silvia Romijn.

De Drie Ballonnen streeft ernaar voor kind én ouder de beste kwaliteit te leveren, ook in tijden dat het economisch niet voor de wind gaat.  De huidige arbeidsmarkt vraagt steeds meer flexibiliteit van de werkende ouders. Om hieraan te tegemoet te komen gaat De Drie Ballonnen de openingstijden verruimen. Per 1 april 2013 zullen alle locaties om 7:00 uur open gaan en kunnen de kinderen vanaf 7:00 uur worden gebracht, op het moment dat het de ouders het beste uitkomt. De Drie Ballonnen zal hiervoor geen extra kosten in rekening brengen.

Wilt u meer weten over De Drie Ballonnen, méér dan kinderopvang? Kijk dan op onze website www.drieballonnen.nl.

-advertenties-

-goede doel-