20130401 11821

Het Woonhart Zoetermeer maakte op Tweede Paasdag 10 mensen blij met een Woonhartcheque. Daar moesten zij wél iets voor doen, want door het hele Woonhart heen waren letters verstopt door de Paashaas. Wie alle letters vond maakte kans op de prijs.

20130401 11832 Tweede Paasdag is voor veel mensen al traditie geworden: na de paasbrunch op naar de woonboulevard! "Het publiek is op Tweede Paasdag ook echt anders dan op andere dagen", zo vertelt Willem van Capelleveen van Wim van der Ham Keukens. "Mensen komen niet met een bepaald beeld in hun hoofd wat ze willen kopen, maar ze laten zich graag verrassen. Nieuwe ideeën opdoen. En daarbij is de gezelligheid ook heel belangrijk!"
De gezelligheid in het Woonhart werd verzorgd door het Paashazentrio Dinges enzo, die de hele dag voor leuke Paasmuziek zorgden. Een kopje koffie en wat lekkers konden de bezoekers krijgen bij Lunchroom De Eetkamer. Officieel gaan ze pas over twee weken open, maar voor deze feestdag werd een uitzondering gemaakt en konden de bezoekers alvast een voorproefje krijgen.
Willem van Capelleveen: "Al jaren niet meer vrij geweest op Tweede Paasdag, maar het is gewoon een hele gezellige dag om te werken!"

Voorproefje van het lekkers van De Eetkamer
20130401 11825

 

 

 

-advertenties-

-goede doel-