Steun festival ‘Klassiek op het Water’ via voordekunst.nl!

2095 16304-HIRES-ardito

2095 16017-HIRES-ARDITOklHet festival Klassiek op het Water wordt op 3 en 4 juli georganiseerd door Floravontuur Promotie Zoetermeer samen met het CKC. Het festival is dusdanig opgezet dat ‘live’ klassieke muziek voor een groot publiek ten gehore wordt gebracht. Klassiek op het Water is laagdrempelig en voor iedereen gratis toegankelijk. Natuurlijk heeft het festival te maken met financiële krapte, minder overheid subsidies en tegenvallende fondsenopbrengsten. Maar samen met u gaat de organisatie ervoor zorgen dat dit festival doorgaat.

Met een kleine bijdrage wordt u al vorstelijk getrakteerd op prachtige klassieke muziek door de Solisten van het Residentie Orkest. Kunt u genieten van de jonge talenten van het CKC op een groot podium. En kunnen de scholen van uw basisschoolkinderen zich gratis inschrijven voor workshops en voorstellingen.

U kunt persoonlijk of met het bedrijf een (kleine) bijdrage leveren aan dit festival via de site  www.voordekunst.nl/vdk/project/view/1004-klassiek-op-het-water

Deze site is een vorm van crowdfunding. Sponsor een bedrag tussen de 10,- en 2000,- euro en u krijgt een leuke ludieke tegenprestatie. Mocht het eindbedrag van 5350,- euro gehaald worden, dan verdubbeld Fonds 1818 dit bedrag met 5000,- euro. Het geld komt ten goede aan het avondprogramma en het scholenprogramma.

Kijk voor het scholen- , middag- en avondprogramma op  www.promotiezoetermeer.nl

 

Foto's: Ardito Fotografie

-advertenties-

-goede doel-