Paashazen 1001Op 2e Paasdag bent u van harte welkom in het Woonhart Zoetermeer. De Paashaas heeft ‘eieren’ met letters verstopt in het Woonhart. Probeer alle ‘eieren’ te vinden, noteer de letters en zet ze in de juiste volgorde op het deelnameformulier dat die 2e Paasdag af te halen is bij de Woonhart winkeliers. Wanneer het ingevulde formulier met daarop de juiste oplossing in de wedstrijd bus is gedeponeerd, dan maakt men kans op één van de 10 Woonhartcheques t.w.v. € 50,--!

Dus kom naar het Woonhart op tweede Paasdag en ga op zoek naar de letters!

Er kan gezocht worden van 12.00-16.00 uur en  om 16.30 uur worden de prijswinnaars bekend gemaakt!

De zoekwedstrijd wordt opgeluisterd door muziek van het Paashazen Trio. Deze olijke hazen kennen meer dan tien paasliedjes, die zij afgewisseld met andere deuntjes ten gehore brengen. En dat die lange oren af en toe in de weg zitten……dat deert hen niet!

Ook zijn er weer veel nieuwe fleurige voorjaarsideeën te vinden in Woonhart Zoetermeer.

Dus wie een gezellige tweede Paasdag wil beleven, kan prima terecht in het overdekte, klantvriendelijke en overzichtelijke woonwinkelcentrum: Woonhart Zoetermeer!

En het parkeren in de garage en op het parkeerdak is de eerste 2 uur gratis.

Overigens is er op vrijdag 29 maart in verband met de viering van Goede Vrijdag géén koopavond in het Woonhart of  Stadshart en sluiten de ondernemers hun deuren genoemde vrijdag om 18.00 uur.

-advertenties-

-goede doel-