20130320 11516Een schone stad regel je zelf. Onder dat motto gaan politici van de VVD op zaterdag 23 maart Zoetermeer letterlijk ontgroenen. Ook een groen uitgeslagen straatnaam- of verkeersbord in uw buurt? Doe dan met de VVD mee en deel uw foto’s van een opgeruimde stad via bijvoorbeeld Twitter en Facebook. Als u ze mailt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. verschijnen ze ook op de website van de Zoetermeerse VVD.

De raadsleden gaan op 23 maart niet alleen straatnaam- en verkeersborden van groene aanslag ontdoen. Ook wordt er papier geprikt en ander zwerfvuil opgeruimd.

Is het schoonhouden van de stad dan geen taak voor medewerkers van de gemeente?

“De VVD moest helaas instemmen met een omvangrijke bezuiniging  op het openbaar onderhoud’’, zegt fractievoorzitter Marc Rosier. “Daarom hebben we anderhalf jaar geleden besloten om ook zelf de handen uit mouwen te steken”.

Elke maand prikken VVD’ers papier al in één van de verschillende winkelcentra in de stad. Dat is geen tijdrovend werk, maar wel een kleine bijdrage aan een prettige leefomgeving voor iedere Zoetermeerder.

Marc Rosier: “Met deze actie willen we bewoners en ondernemers aansporen om ook een klein beetje mee te helpen en dat ook te laten zien op Facebook en Twitter.

Het schoonmaken van bijvoorbeeld een verkeersbord, is geen uren werk. Zoetermeer wordt op 23 maart schoner en daarmee gaat iedereen vooruit.”

-advertenties-

-goede doel-