IMG 5300

Afgelopen zaterdag was het weer een daverende middag voor alle vrijwilligers en hun maatjes van Jong Perspectief. De dansschool van Jessica aan de Du Meelaan, www.stijldanseninzoetermeer.nl had haar deuren geopend en ontving de hele club in het kader van NLdoet. Het was een verrassing voor iedereen wat er precies die middag zou gaan gebeuren maar al snel werd duidelijk dat dit niet zou blijven bij toekijken naar verschillende dansdemonstraties. Jessica wist iedereen al snel op de dansvloer te krijgen. Er werd stevig geoefend door iedereen om verschillende danspasjes onder de knie te krijgen en dat viel voor veel deelnemers  niet mee. Toch waren er gelukkig ook natuurtalenten bij die heel makkelijk een showtje konden weggeven! Vooral de lol met elkaar was die middag het doel en dat is prima gelukt!

Na dansen krijg je dorst en trek en de catering werd deze middag verzorgd door een heel team van de PvdA. Een gezellig en smakelijk buffet met allerlei hapjes werd genuttigd door de dansende menigte. De groep bestond uit 50 personen en ook waren er een aantal mensen bij die eens op een vrijblijvende manier wilde kennis maken met het project. Vooral voor alle jongeren was dit weer een hele gezellig middag met elkaar!

Het maatjesproject van Jong Perspectief koppelt jongeren die wel een steuntje kunnen gebruiken aan vrijwilligers. Samen ondernemen ze leuke en gezellige activiteiten. Wilt u meer weten over dit zinvolle vrijwilligerswerk kijk dan op onze site www.jongperspectief.nl

-advertenties-

-goede doel-