20130314 11420

Wethouder Mariëtte van Leeuwen bedankte donderdag 14 maart Jo Leveau voor zijn inzet in de wijk Dorp. De verraste Jo Leveau kreeg het Chapeaubeeldje van de gemeente als dank voor zijn jarenlage inzet voor de wijk. Dhr Leveau: “Ik ben heel blij met deze waardering en erkenning! Maar ik heb dit zeker niet alleen gedaan. Alleen kun je een hoop willen, maar zonder hulp bereik je niets!”

Jo Leveau is een actieve bewoner die al jarenlang zorgt voor het verbeteren van de leefbaarheid en de veiligheid in het Dorp. Hij steunt de wijkpost en andere wijkpartners in verschillende wijkactiviteiten en projecten. Ook is hij de oprichter en de motor van het WAS (Wijk en Agent Samen)-team Dorp. Hij heeft ook meegeholpen aan de komst van een social sofa in het Dorp, aan de organisatie van de Dag van het Dorp en aan een aantal Dorpsstraat activiteiten, zoals de Winter Wonder Wijken.

Een Chapeaubeeld wordt uitgereikt als teken van waardering voor bewoners die een bijdrage hebben geleverd aan de leefbaarheid en veiligheid in de wijk.

-advertenties-

-goede doel-