jeff-heijne

Jeff Heijne, een jonge talentvolle gitarist, wil een CD opnemen met Flamenco muziek. De opbrengsten van de verkoop van deze CD zal hij doneren aan de stichting Een gift voor GIST.  Op deze manier wil hij het werk van de Stichting steunen.
Jeff studeert gitaar aan het Conservatorium van Amsterdam, al vanaf jonge leeftijd is muziek zijn passie. In de muziekwinkel van zijn ouders leerde hij vele soorten muziek kennen, maar de Flamenco heeft zijn hart gestolen. Jeff: “Deze muziek was en is voor mij de puurste vorm van emotie.”


Enkele maanden geleden is er bij zijn broer een tumor gevonden in zijn maag.  De enige oplossing voor Jeff’s broer was om de tumor en de helft van zijn maag weg te nemen. Hoop voor patiënten die lijden aan GIST is er gelukkig wel: De stichting ‘Een Gift voor GIST’ zamelt geld in voor een gericht onderzoek van prof. Dr. A.J. Gelderblom van het LUMC. Jeff Heijne doneert alle opbrengsten van de cd-verkoop aan ‘Een Gift voor GIST’.

Al met een klein bedrag kunt u Jeff Heijne en de Stichting een Gift voor GIST steunen, Bij een donatie van €10 ontvangt u de CD. 

Kijk voor informatie over dit project op de Voordekunst pagina van Jeff.

-advertenties-

-goede doel-