plezier met energie besparen

Wethouder Hans Haring (rechts, met het handtekeningenbord) met alle bedrijven die meedoen met de actie
foto: Erwin Dijkgraaf

Om het voor huiseigenaren ook dit jaar weer aantrekkelijk te maken energie te besparen op hun huis heeft de gemeente bij een aantal bedrijven een korting bedongen om HR++ glas, isolatie en zonnepanelen toe te passen. Maandag 11 maart tekenden deze bedrijven hiervoor een overeenkomst met de gemeente. Hans Haring (wethouder Milieu) tekende namens de gemeente: ”Ik ben blij met deze samenwerking en ik hoop dat de kortingsactie een laatste duwtje in de rug is voor huiseigenaren om energie te besparen op hun woning. Zo zorgen we samen voor een duurzame stad.”

Binnenkort ontvangen alle huiseigenaren van eengezinswoningen in Zoetermeer een brief met een kortingscoupon waarmee zij 15% korting krijgen op energiebesparende maatregelen bij de deelnemende leveranciers. Deze kortingsactie maakt onderdeel uit van de campagne Zoetermeer plezier met energie besparen, die vorig jaar van start ging. Sindsdien besloten meer dan 1600 Zoetermeerders hun woning te isoleren om zo te besparen op hun energierekening en meer geld over te houden voor leuke dingen!

Informatiemarkt

Op zaterdag 20 april vindt de ‘Watt meer’ informatiemarkt plaats. Iedereen is van harte welkom van 12.00 tot 16.00 uur in de Raadzaal van het Stadhuis. Op deze markt staan de bedrijven, die meedoen aan de kortingsactie. Zij informeren iedereen graag over alle mogelijkheden van energie besparen op woningen.

Meer informatie over energiebesparende maatregelen staan op www.zoetermeerplezier.nl . Geïnteresseerden kunnen op deze site bekijken welke maatregelen in hun geval de grootste besparing opleveren, en welke ondernemers meedoen.

-advertenties-

-goede doel-