cantica-vocale“Es ist volbracht! O, Trost für die gekränkten Seelen.”  Met deze woorden uit de Johannes Passion bezingt het koor het sterven van Christus. Bekende woorden, maar altijd weer indrukwekkend om dat in muziek verklankt te horen. Wilt u dat ook (weer) meebeleven, dan kan dat.

Op 23 maart 2013 voert Christelijk Vocaal Ensemble Cantica de Johannes Passion van Johann Sebastian Bach op in de Oude Kerk van Zoetermeer. U kunt uw kaarten nu alvast reserveren via de website: www.cantica.nl/passion.html.

De avond start om 20.00 uur. Kaarten kosten   € 22,50 per persoon

De solisten op deze avond zijn:

Jan Alofs, Christus (bas), Joost van der Linden, Evangelist (tenor), Marjon Strijk, sopraan, Patrick van Goethem, countertenor, Leon van Liere, tenor, Evert Jan Nagtegaal, bas

Voor de orkestbegeleiding zorgt Collegium Instrumentale Eindhoven. Het geheel staat onder leiding van dirigent Johan van Oeveren. Kijk voor meer informatie op www.cantica.nl/passion.html. U kunt ook een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 079-5936911.

-advertenties-

-goede doel-