SAM 1628De Bouwhof organiseert elk jaar een Ladies night, de hele avond wordt de gehele winkel gereserveerd voor vrouwen die van alles willen weten over de nieuwste voonaccessoires. De Ladies kunnen workshops volgen, er zijn proeverijen en stands op het gebied van beauty en gezondheid. Alle bezoekers krijgen korting op het assortiment van De Bouwhof.

Dit jaar kunt u bijvoorbeeld een droomdekentje maken. Een droomdekentje is een dekentje voor een kind, gemaakt in de patchwork –en quilttechniek. Droomdekentjes worden geschonken aan kinderen die een chronische -of levensbedreigende ziekte hebben, een trauma of een handicap. Stichting www.regenboogboom.nl schenkt de dekentjes aan de kinderen en hoopt dat ze mooie dromen onder dit dekentje hebben en dat het hen troost biedt, zodat ze even worden afgeleid van pijn en verdriet.

Op de Ladies night verkoopt Stichting Regenboogboom allerlei spulletjes waarvan de algehele opbrengst komt ten goede aan de aanschaf van lapjes, fiberfill en garen, zodat weer veel nieuwe dekentjes gemaakt kunnen worden.

De Ladies night wordt gehouden op donderdag 21 maart van 19:30 - 22:00  uur, kaarten kosten €2,50 en zijn verkrijgbaar bij servicebalie van de Bouwhof.

-advertenties-

-goede doel-