Deze week houden drie basisscholen in Zoetermeer een open dag, een leuke manier om eens kennis te maken met de school in de buurt! Woensdag is de landelijke Montessoridag, met open dagen op Passe Partout en Het Groene Hart, donderdag kunt u een kijkje nemen bij de Prins Florisschool.

oh-obs-groenehartDe landelijke Montessoridag wordt dit jaar gehouden op woensdag 13 maart, een mooi moment om kennis te maken met het Montessori onderwijs. U bent welkom op Montessori school OBS Het Groene Hart aan de Nieuwlandstraat 241 in Oosterheem, van 8.30 – 10.30 uur.

Op Montessorischool Passe Partout aan het Saturnusgeel 64  in de wijk Rokkeveen bent u welkom tussen 9.00 en 11.00 uur. Voor de bezoekers zal er thee en koffie zijn en iedereen kan kennismaken met het Montessori onderwijs. Er zullen leerkrachten aanwezig zijn om u te woord te staan en u  kunt ook een kijkje nemen in de klassen waar de kinderen aan het werk zijn met het Montessori materiaal.

De Prins Florisschool houdt donderdag 14 maart Open huis, u bent donderdag van harte welkom tussen 9.30 uur en 11.30 uur. Het adres is Hazerswoudestraat 250 in de wijk Oosterheem, Zoetermeer.

Op de Prins Florisschool krijgen de leerlingen vanaf hun eerste schooldag twee keer per week Engelse les. Tijdens de Engelse lessen wordt er hoofdzakelijk  Engels gesproken tegen de kinderen.

Er wordt op school gewerkt met  coöperatieve werkvormen. Dit gaat uit van het principe dat je samen iets kunt dat je alleen niet zou kunnen en dat je samen  meer resultaat hebt dan alleen.

 

Een overzicht van alle open dagen van scholen, maar ook sportclubs, vindt u hier: open dag/ les

-advertenties-

-goede doel-