fietsles 014

Op basisschool de Spelevaert aan de Irisvaart in Seghwaert begint het voorjaar met verkeerslessen buiten op de speelplaats en in de buurt. In samenwerking met de Verkeersleerkracht van Onderwijs Advies volgen de kinderen van alle groepen Verkeerslessen. In deze week hebben ze verkeerslessen buiten met als titel ‘Lopen en slalom fietsen’ , ‘Cirkel fietsen met verkeerslicht’ , ‘Slinger-de-slang’ en ‘Starten-stoppen-kijken’.  De lessen zijn erg leerzaam, bevorderen de verkeersveiligheid en zijn leuk om te doen!

fietsles 028 fietsles 004

Voorjaarsactiviteiten

Op Boomfeestdag, woensdag 20 maart, wordt om 9.00 uur feestelijk op de speelplaats op het kunstwerk weer een mooie linde geplant. Dit gebeurt met medewerking van de wijkpost en wethouder Hans Haring.

Op zaterdag 20 april is er op school een grote Jaarmarkt van 10.00u tot 13.00u. Het is tevens een open huis, waarbij nieuwe kinderen en buurtgenoten een kijkje kunnen nemen op de Spelevaert. Er wordt gestart met een optocht met muziekkorps Harpe Davids, er is een rommelmarkt, er zijn luchtkussens, een restaurant, Dansen en Drummen van brede School, Clown Lampie, kinderboekhandel Silvester en er zijn vele leuke spelletjes.

-advertenties-

-goede doel-