Vfloortjeanwege het waanzinnige succes van de 80’s / 90’s party met een spectaculair optreden van Leona (TVOH) heeft 2B-Home Party Centre nu ook Floortje Smit geboekt voor 16 maart aanstaande. Floortje deed werd al in 2006 tweede bij Idols en speelde in de rockmusical 'We will rock you'. Bij The Voice of Holland strandde ze in de finale en werd derde, maar bewees wel degelijk een groot zangtalent te zijn.

Events 2B, het nieuwe evenementenbrein van Zoetermeer, heeft met het afgelopen evenement van 26 januari jongstleden bewezen bijzonder sfeervolle evenementen te kunnen organiseren. De sfeer was geweldig en alle bezoekers hebben al aangegeven meer van dit soort evenementen in Zoetermeer te willen meemaken, aldus Events 2B ! Dat laten zij zich geen 2x zeggen en daarmee is de komst van Floor Smit een feit op 16 maart aanstaande. Voorafgaand weer met entertainment in de 80’s / 90’s sfeer.

De kaarten zijn te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor slechts €15, - per stuk in de voorverkoop. Kaarten aan de deur kosten €17,50 per stuk. Wees er wel snel bij want op=op. De zaal is geopend vanaf 21:00 uur.

Meer informatie op  www.2b-home.nl .

-advertenties-

-goede doel-