hitz-voor-kidz

Maak kans om tussen o.a. Femke Meines (winnares Junior Songfestival 2012) op het Hitz voor Kidz podium te schitteren.

Foto: Marc Mingels

Hitz voor Kidz (hét popconcert voor kinderen) biedt nieuw talent een podium:Op een podium horen niet alleen bekende artiesten, ook onbekend talent moeten zeker een kans krijgen om te schitteren...

Met deze gedachte is de organisatie van Hitz voor Kidz daarom weer op zoek naar nieuw en onbekend talent zodat ook die weer de kans krijgen om begeleid te worden door Ready2Play (Bandcoaching) om vervolgens voor een (groot) publiek hun zangkunsten te kunnen vertonen en tussen bekende artiesten te staan. 

Hitz voor Kidz is op zoek naar getalenteerde Kidz in de leeftijdscategorie 8 - 15 jaar, die een goede zangstem hebben, het geweldig zouden vinden om op 14 april 2013 voor een publiek op te treden van zo’n 4.500 mensen in Silverdome Zoetermeer en vooral heel veel plezier hebben in wat ze doen!

Grijp je kans en stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je naam, adres, geboortedatum en het telefoonnummer van je ouder(s) en/of verzorger(s) en daarbij een (YouTube)filmpje waarin jij je zangkunsten vertoont. 
En misschien mag jij net als de voorgaande winaressen Manouk Pfeifer en Aisha Fisscher het podium delen met grote artiesten op hét popconcert voor kinderen!

Inschrijven voor de talentenjacht kan tót 24 maart.

Kaarten voor het Hitz voor Kidz Popconcert op zondag 14 april zijn te koop via de Hitz voor Kidz website: WWW.HITZVOORKIDZ.NL. De kaarten kosten €12.50 excl €1.50 servicekosten. Alle opbrengsten van het Benefietconcert gaan naar het Prinses Beatrix Spierfonds voor onderzoek naar de spierziekte Myotone Distrofie.

-advertenties-

-goede doel-