IMG 0306 groot

Tijdens de cursus "poppenkleertjes naaien" bij Wilma Treurniet hebben Elise, Lianne, Milène, Eline en Merel in 8 weken hun poppen geheel in het nieuw gestoken. De garderobe van de poppen (en beer) is uitgebreid met een rok, een T-shirt, een lange broek en een jasje. Allemaal helemaal zelf gemaakt op de naaimachine onder toeziend oog van Wilma.

"Zelf maak ik al jaren kleding voor Babyborn, maar ik had nog nooit eerder les gegeven in het maken van poppenkleertjes. Dit was de eerste keer", vertelt Wilma, "en het was zo leuk om te doen en de meiden waren zo enthousiast, dat ik dat zeker vaker ga organiseren."

Deze dametjes gaan door met de vervolgcursus. Daarin zullen ze onder andere leren hoe ze een rok voor zichzelf moeten naaien. En ook het maken van een toilettas staat op het programma.

Er zijn nog plaatsen vrij in die volgende cursus "poppenkleertjes naaien". Dus heeft uw dochter of zoon ook een pop die eigenlijk ook wel een nieuwe outfit kan gebruiken, neem dan gerust eens contact op Wilma (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). De cursus wordt gegeven in de wijk Rokkeveen op vrijdagmiddag.

-advertenties-

-goede doel-