Meerpunt is het Zoetermeerse centrum voor Jeugd en Gezin waar je terecht kunt met al je vragen over opvoeden en opgroeien. Deze organisatie is de verbinding tussen organisaties die samenwerken rondom het gezin in Zoetermeer. Het ‘Aandachts(Meer)puntje' gaat deze week over samenwerking met JGZ Zoetermeer.

Wat doet JGZ Zoetermeer?

jgz zoetermeerMeerpunt werkt samen met verschillende organisaties. Jeugdgezondheidszorg Zuid-Holland West (JGZ) is er één van.

Vanaf de geboorte tot aan het moment dat uw kind een jong volwassene is, ziet JGZ uw kind regelmatig. Zij volgen de gezondheid en de ontwikkeling van uw kind. Kinderen groeien en ontwikkelen. Je kunt vaak van ze genieten, maar soms is het lastig om ze te begeleiden. Heeft u vragen of zorgen over uw kind? Dan kunt u bij JGZ terecht. De medewerkers zijn deskundig en helpen graag.

Cursussen
Vanuit de JGZ worden ook verschillende cursussen en trainingen gegeven. In september start de cursus ‘Peuter in zicht’. Wat doe je als je kind een driftbui heeft, niet wil eten of niet luistert en andere kinderen slaat? In de cursus ‘Peuter in zicht’ krijgt u advies en tips over de ontwikkeling en opvoeding van uw peuter. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur en start regelmatig.

Voor meer informatie of aanmelden, ga naar: www.jgzzhw.nl/cursussen 

Voor meer informatie gaat u naar www.meerpunt.nl .

 

-advertenties-

-goede doel-