Lisette de Ruiter L en wethouder Vugs R 2

Op vrijdag 20 juni opende wethouder Isabelle Vugs in Meerzicht de nieuwe workshoplocatie van SettieS. Eigenaresse Lisette de Ruiter liet de wethouder echter geen lintje knippen, maar ze verzocht haar om een oude juskom te recyclen door deze vol bloemen te steken.

Wethouder Vugs moest op het laatst de plaats innemen van haar ziek geworden collega Marc Rosier. Blij verrast door het mooie initiatief van SettieS liet zij weten zich direct thuis te voelen in de workshopruimte. Ondanks dat er met oude materialen wordt gewerkt, oogt SettieS trendy, stijlvol en erg gezellig.

“Na een lange onzekere tijd heb ik besloten om mijn droom te volgen”, zegt Lisette de Ruiter. “Het is geweldig om samen met anderen oude spulletjes nieuw leven in te blazen. Ik geef workshops aan alle leeftijden en er worden allerlei technieken aangeleerd om creatief te recyclen.”

“Het realiseren van SettieS is niet zonder slag of stoot gegaan,” weet wethouder Vugs, “maar ik ben erg trots op dit soort mensen en initiatieven!”

Wilt u meer weten over de workshops bij SettieS, kijk dan op www.setties.nl

-advertenties-

-goede doel-