20140623-20144

20140623-20148Groep 4-5 van de Annie MG Schmidtschool in Buytenwegh gaf massaal gehoor aan de uitnodiging van juf Adriƫnne om op school, op het grote digibord, de wedstrijd van Oranje tegen Chili te komen bekijken. De kinderen kwamen allemaal in het oranje uitgedost, met toeters en fluitjes om lekker veel lawaai te kunnen maken. De eerste helft was al erg spannend, maar na het eerste doelpunt in de tweede helft van de wedstrijd gingen de kinderen helemaal los en mochten ze juichen zo hard als ze konden!

Ook in de rest van Zoetermeer werd de winst van het Nederlands Elftal op Chili volop gevierd, dit leidde nergens tot problemen aldus de politie. Veel vrolijke supporters vierden hun feestje door het mooie weer op straat. Op de Meerzichtlaan reed een 19-jarige automobilist tegen een afzetting, hierbij vielen geen gewonden. De politie had de rotonde op de Meerzichtlaan tijdelijk afgezet zodat de supporters de overwinning konden vieren.

 

Heeft u ook leuke foto's van een versierde straat of oranjesupporters? Stuur ze op voor onze Oranje Gallery! U kunt de foto sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

-advertenties-

-goede doel-