Na het succes van de musical ‘Moed’, die afgelopen februari in Zoetermeer in première ging, komt Moed Theaterproducties aankomend seizoen met een nieuw stuk: ‘Bare’ – de rockmusical. Moed Theaterproducties is een initiatief van de twee jonge theatermakers Lola de Winter en Raygin Fullinck met het doel om voorstellingen te maken met jongeren, dóór jongeren. De audities zullen plaatsvinden op maandagavond 14 juli in het Kwadrant Theater te Zoetermeer.

bare

Voor de nieuwe productie ‘Bare’ zijn zij op zoek naar enthousiaste jongeren vanaf zestien jaar met spel- en zangtalent. Eén castlid van de nieuwe musical is al bekend : in de voorstelling zitten drie volwassen rollen waaronder de rol van de priester. Deze rol zal vervuld worden door Kevin van der Leeuw, die vorig jaar al schitterde in de musical de Alchemist van Zoetermeer.

‘Bare’ wordt opgevoerd in februari 2015 in het Kwadrant Theater te Zoetermeer, de repetities vinden plaats op de woensdagavonden van 19:30 uur tot 22:30 uur. De repetities starten op woensdagavond 3 september.

‘Bare’ vertelt het meeslepende verhaal van een groep jongeren die aan hun laatste jaar van de streng katholieke kostschool St. Cecilia's beginnen. Het verhaal zoomt in op de ontluikende liefde tussen twee leerlingen van deze school, Peter en Jason. Waar Jason zijn seksuele geaardheid probeert te verbergen voor de buitenwereld door veel met meisjes op te trekken, worstelt Peter met de steeds sterker wordende wens om zijn moeder te vertellen dat hij homoseksueel is. Naast deze twee karakters zien we in ‘Bare’ diverse jongeren die worstelen met tijdloze thema's in het leven van opgroeiende jongeren zoals seks, drank, drugs, groepsdruk, geloof en liefde.

De audities zullen plaatsvinden op maandagavond 14 juli in het Kwadrant Theater te Zoetermeer. Talenten die graag in een rockmusical willen staan die actuele thema’s tackelt kunnen zich opgeven voor de audities door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

-advertenties-

-goede doel-