Foto WK Zoetermeer 14-06-14 door Suzanne Luyken

Zaterdag 14 juni, een dag na de grote overwinning van Oranje op het Spaanse team, was het de beurt aan Zoetermeer om de aftrap te doen van het WK- project ‘We gaan de wedstrijd winnen.’

Stichting MOOI, Stichting JONG, combinatiefunctionarissen van de gemeente Zoetermeer, SV DWO en 25 vrijwilligers, verzorgden voor honderden kinderen, jongeren en ouders, een gevarieerd programma met voetbal als hoofdgerecht.

Maar liefst 12 jongerenteams (16+), acht teams van 12-15 jarigen en vier meidenteams streden in de ochtend en middag om de winst. Ook meer dan 40 kinderen namen deel aan de Panna clinic van DWO terwijl de clinic van Feijenoord-beroemdheid Ruben Schake 50 deelnemers aantrok.

Albert Heijn Zoetermeer sponsorde voor het evenement gezonde voeding zoals fruit, smoothies en water. Lidl sponsorde bij het onderdeel Panna Knock-out, de prijzen en de gezonde voeding.

Meer weten over de WK activiteiten in Zoetermeer? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 079 – 346 2000

 

Foto: Suzanne Luyken

-advertenties-

-goede doel-