Bouwtekening 1

De bouwplannen voor het nieuwe clubgebouw van Pocahontas

Scouting Pocahontas krijgt een nieuw clubgebouw aan de zuidoever (zijde De Leyens) van de Zoetermeerse Plas in het Noord Aa gebied. De voorbereidingen daarvoor zijn begonnen. Ook zijn de werkzaamheden aangevangen voor een nieuw restaurant aan de noordoever (zijde strand). Het bouwrijp maken van het gebied kan overlast veroorzaken voor recreanten.

In de loop van deze maand begint de aannemer met het vervangen van het oude clubhuis van Scouting Pocahontas voor een nieuw exemplaar. Eind augustus wordt de oplevering verwacht. Daarna zal Pocahontas zelf nog een aantal maanden bezig zijn met de afbouw van het clubhuis.

Vorig jaar werden de plannen door Pocahontas gepresenteerd aan de overleggroep Noord Aa tijdens twee informatiebijeenkomsten. De reacties waren positief. Daarna zijn er vergunningen aangevraagd. Meer informatie is te vinden via www.scoutingpocahontas.nl .

In de loop van deze maand begint de aannemer met de bouw van een nieuw restaurant aan de noordelijke oever van de plas. De verwachting is dat het restaurant in december kan worden geopend. Een impressie van de plannen is ook te vinden via de website van de projectontwikkelaar, www.zoeters.nl . Bij het ontwerp is zoveel mogelijk rekening gehouden met eerdere bezwaren die er waren rond de inpassing van het gebouw in het landschap.

Voor de zomervakantie wordt er op de bouwplaats geheid. Het terrein wordt afgezet met hekken. De bouwwerkzaamheden en de gewijzigde verkeerssituatie worden met borden aangegeven.

-advertenties-

-goede doel-