y4tennis

Dit Pinksterweekend mocht de Zoetermeerse Lina Ilahi voor het eerst als 6 jarig meisje de finale t/m 8 jaar spelen bij het districtsjeugdkampioenschappen van Den Haag op Leimonias.

Het veelbelovende talent speelde een foutloze finale en verloor geen enkele game. Haar bovenhandse service ging formidabel en met haar forehand en backhand sloeg ze de ene winner na de andere. Met totaal 4 afgedwongen fouten tegen en 0 onnodige fouten en 0 dubbelfouten speelde Lina haar beste wedstrijd van het toernooi.

Trainer Donald van Veen was zeer te spreken over zijn pupil die 3 jaar geleden begonnen is bij Y4Tennis. Zij is 3 jaar geleden gestart met het effectieve en leuke programma Teddy Tennis onder leiding van Ferry Janmaat. Dit programma is speciaal voor kinderen tussen 3 en 5 jaar.

Sinds januari 2013 traint Lina privé bij Donald en sinds september vorig jaar traint ze ook in de bondsjeugdopleiding van de KNLTB.

Over twee weken mag Lina zich op het gras van Rosmalen zich gaan meten met de landelijke top in haar leeftijdsjaar 2007. Dit toernooi is georganiseerd door Ouat.

-advertenties-

-goede doel-