hallelujah

Na de musical Peter Pan van de jongste oefengroep van het Warmwater Jeugdtheater trad WWJ 2 op met de musical Little Shop of Horror. Dit weekend kunt u in het Kwadrant Theater genieten van WWJ 3 met de energieke en humoristische musical Hallelujah!

Vanaf de kerstvakantie repeteert WWJ 3, talentvolle jongens en meisjes van 14 tot en met 20 jaar, al voor hun eindpresentatie. Elke week oefenen zij in zang, dans en spel onder leiding van Nikki, Stefanie en Malou. Tijdens de repetities werd er hard gewerkt maar vooral veel gelachen. De laatste repetitie verliep goed, hoewel niet geheel vlekkeloos. Met een paar verbeterpuntjes op zak is de groep er klaar voor: zaterdagavond om 20 uur is de première van Hallelujah! Zondag 8 juni wordt de musical ook nog twee keer opgevoerd, om 14 uur en om 20 uur.

De musical speelt losjes het verhaal na van Sister Act 2: zangeres Eva van der Woodsen wordt gevraagd door de nonnen van het klooster om te helpen op de school waar de nonnen lesgeven. De klas die muziekles krijgt is absoluut niet gemotiveerd en wil niet meewerken. Maar Eva geeft niet zomaar op en weet de jongeren zover te krijgen dat ze hun krachten en talenten leren ontdekken. Tijdens de finale van de korenwedstrijd krijgen zij de kans om te bewijzen wat ze waard zijn....

 

Foto: Redline fotografie

-advertenties-

-goede doel-