haan en emmens Foto: Fotoflex

Nog eenmaal konden inwoners en mensen van bedrijven en organisaties afscheid nemen van de oud-wethouders van Zoetermeer tijdens de afscheidsreceptie op dinsdag 3 juni. Klaasjan de Jong en Patrick Domburg blijven nog actief in de Zoetermeerse politiek als gemeenteraadslid, Hans Haring, Edo Haan en Bé Emmens hebben elders werk gevonden. Veel mensen kwamen langs om de oud-wethouders nog eenmaal de hand te schudden en te bedanken voor hun inzet in Zoetermeer.

Tijdens het afscheid verraste burgemeester Aptroot oud-wethouders Edo Haan en Bé Emmens met een Koninklijke Onderscheiding: zij werden benoemd tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau.

De heer Haan ontving zijn onderscheiding onder andere in verband met zijn werkzaamheden sinds 2002 als wethouder in de gemeente Zoetermeer en als voorzitter van de landelijke wethoudersvereniging. Daarnaast heeft de heer Haan zich in diverse al dan niet aan zijn hoofdfunctie gerelateerde nevenfuncties verdienstelijk gemaakt voor de samenleving.

De heer Emmens ontving zijn onderscheiding onder andere in verband met zijn werkzaamheden sinds 2003 als wethouder in de gemeente Zoetermeer. De heer Emmens heeft zich in diverse aan zijn hoofdfunctie gerelateerde nevenfuncties verdienstelijk gemaakt voor de samenleving. Daarnaast heeft de heer Emmens belangrijke stimulansen gegeven aan de economische ontwikkeling van Zoetermeer, in het bijzonder voor de verdere ontwikkeling van het stadshart, de kantorenproblematiek en bedrijfsterreinen.

-advertenties-

-goede doel-