klassiekop-het-water2Voor liefhebbers van klassieke muziek in en rond Zoetermeer is het festival Klassiek op het Water uitgegroeid tot een jaarlijks hoogtepunt. Om het succes van 2013 te kunnen voortzetten, doet de organisatie een beroep op u om het festival te ondersteunen door ‘Vriend van Klassiek op het Water’ te worden. Maak € 10,- over naar IBAN NL32ABNA0410606707 onder vermelding van ‘Vriend van Klassiek op het Water’ en uw naam. Mede door uw bijdrage kan de organisatie voor de vijfde editie weer een leuk programma samenstellen!

Op 30 juni en 2 t/m 4 juli vindt aan de Dobbe in Zoetermeer, het CKC en op verschillende locaties in Zoetermeer voor de vijfde keer het muziekfestival Klassiek op ‘t Water plaats. Het festival is dusdanig opgezet dat ‘live’ klassieke muziek naar een groot publiek wordt gebracht. Het festival is laagdrempelig en voor iedereen gratis toegankelijk waarbij klassieke muziek centraal staat.

Voor de vijfde keer wordt het festival georganiseerd door Floravontuur Promotie Zoetermeer en het CKC. Tijdens het avondprogramma zal presentatrice Dieuwertje Blok het verhaal van het ' Olifantje Babar' vertellen. Een echte publiekstrekker is het slotstuk dat gespeeld zal worden door de Marinierskapel der Koninklijke Marine.

-advertenties-

-goede doel-