20140519 140439

De familie Hakkenbroek uit Oosterheem is er al helemaal klaar voor! Het WK gaat over ruim een week echt van start op 12 juni, Nederland speelt 13 juni tegen Spanje, en het hele huis is compleet oranje gekleurd!

20140515 170655Leon en Carin Hakkenbroek en hun 3 dochters zijn grote voetbalfans! Nu het WK eraan komt heeft de oranje-koorts weer toegeslagen en ademt hun hele huis in de Schuddebeursstraat oranje. In hun eigen 'Holland House' kijken zij op een groot scherm naar alle wedstrijden. Leon begon in 1996 met het verzamelen van oranje voetbal artikelen, het werd zijn grote hobby! Leon en Carin leerden elkaar kennen op een voetbalclub. Leon was nog even bang dat hij niet als trotse vader langs de lijn kon staan toen zijn dochters geboren werden, maar de dochters zijn ook dol op het spelletje en voetballen zelf ook.

Ieder groot toernooi (EK en WK) gaan ze in huize Hakkenbroek helemaal los. Het begon met een paar vlaggetjes maar inmiddels is de hele woonkamer en tuin volgehangen met oranje voetbal attributen. Zelfs staat er een vlaggenmast in de voortuin. Zodra hier de Hollandvlag hangt weet de buurt dat er die dag een voetbalwedstrijd wordt gespeeld!

 

20140519 140448 20140519 140518

Tijdens het WK zal Zoetermeer Actief in een fotogallery de mooiste Oranje versierde straten van Zoetermeer in beeld brengen! Heb jij een leuke foto van een oranje straat? Stuur hem op naar de redactie van Zoetermeer Actief: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !

 

 Bekijk hier een kort interview van TV West met de familie Hakkenbroek:

-advertenties-

-goede doel-