BotB 2012 FruitBasket fotografie Amber vd Linde

BotB 2012 Yours Truly fotografie Martijn LentingNa het grote succes van vorig jaar geeft Floravontuur Promotie Zoetermeer in 2013 opnieuw een vervolg aan alweer de 4e editie van het jongerenfestival ‘Battle of the Bands’. Zaterdagavond 21 september is het podium op het Stadhuisplein het strijdtoneel van jongerenbands uit Zoetermeer. In 2012 werd de band ‘Kelly Wants to Fly’ uitgeroepen tot ‘Beste Zoetermeerse Jongerenband’. Welke band gaat deze felbegeerde titel in 2013 winnen? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar dus meld je snel aan.

‘Battle of the Bands’ is een wedstrijd bestemd voor jongerenbands uit Zoetermeer. Voorwaarde voor deelname is dan ook dat de band overwegend uit Zoetermeerse jongeren (tot circa 23 jaar) bestaat.

Het festival vindt plaats op 21 september 2013 op het Stadhuisplein. De optredens worden beoordeeld door een deskundige jury. De prijs voor de winnende band bestaat uit het opnemen van een demo.  Heb jij met je band altijd al mee willen doen aan een wedstrijd en je muzikale talent willen tonen aan een enthousiast publiek? Grijp dan nu je kans en meld je zo spoedig mogelijk aan. Stuur je aanmelding per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij de naam van de band, het aantal bandleden, een contactpersoon inclusief een mobiel telefoonnummer en de school of culturele instelling waar je met je band oefent.

-advertenties-

-goede doel-