Prijsuitreiking13x18

Zaterdag 22 juni was er een Kids Day bij McDonald’s Restaurant Zilverstraat in Zoetermeer. Ondanks het Hollandse Zomerweer was het een hele geslaagde, gezellige middag met allerlei activiteiten in en om het restaurant. Kinderen uit Zoetermeer en de wijde omgeving waren naar het restaurant aan de Zilverstraat gekomen, om een leuke middag te beleven!

De middag ging van start om 14:00 uur in het restaurant. Ronald McDonald trad op met zijn goochelshow en na een paar goocheltrucs maakte hij de prijswinnaars bekend van de kleurwedstrijd die in het teken stond van het spel ‘Staan als een boom’.

De gelukkige winnaars: Lissanne Versloot, zij won vier kaartjes voor Sea Life Scheveningen, een ‘Glow golf feestje’ bij Glow Golfen Zoetermeer voor acht kinderen inclusief een heerlijk  Happy Meal één van de drie restaurants McDonald’s in Zoetermeer en ze kreeg het spel ‘Staan als een boom’. Max Zaal, hij won vier kaartjes voor bioscoop Utopolis in Zoetermeer en het spel ‘Staan als een boom’. Amanda Pallencaoe zij won vier kaartjes voor de theatervoorstelling van ‘Buurman en Buurman’ in het Stadstheater Zoetermeer en het spel ‘Staan als een boom’.

Naast deze fantastische hoofdprijzen kreeg iedereen die mee had gedaan met de kleurwedstrijd een leuke ZaaiGoedposter en 50% korting bij Sea Life Scheveningen.

Nadat alle prijzen bekend waren gemaakt, konden de kinderen in het restaurant knutselen en kleuren. Tevens konden ze geschminkt worden, mee doen aan een speurtocht, buiten op het springkussen of de jungle run, glow golf bij daglicht, bowlen, reusachtige bellen blazen en ze konden op de foto met een mooie achtergrond van ‘Staan als een boom’, als aandenken aan de leuke middag.

Kids Day bij McDonald's Zoetermeer werd een succes, mede dankzij de hulp van:
Sea Life Scheveningen, Glow Golf Zoetermeer, Stadstheater Zoetermeer, Bioscoop Utopolis, zijnwiejebent.nu en De Drie Ballonnen.

-advertenties-

-goede doel-