DSC 01261

Vanaf woensdag 26 juni 2013 kunnen nog meer inwoners van Zoetermeer en omstreken hun boodschappen doen bij Jumbo. De supermarkt vervangt de C1000 aan de Middelwaard 52 in de wijk Meerzicht. Veel klanten stonden al te wachten bij de opening, nieuwsgierig om een kijkje te nemen in de vernieuwde winkel.


DSC 01233De nieuwe filiaalmanager André Heikoop is trots op zijn nieuwe winkel. “Het bijzondere aan deze winkel is dat het een echte Jumbo winkel wordt waarin een aantal sterke C1000 elementen terug te vinden is, zoals het assortiment uit eigen slagerij. Door de komst van de nieuwe Jumbo in Zoetermeer krijgen nog meer mensen de kans kennis te maken met de unieke Jumbo formule die de klant altijd centraal stelt.”
De verkoopvloeroppervlakte van de winkel bedraagt ongeveer 1130 vierkante meter en wordt gevuld met een zeer breed assortiment. Ook kunnen klanten terecht op een uitgebreid versplein met de vertrouwde ambachtelijke producten waar de winkels van Jumbo om bekend staan, zoals verse groenten, fruit, kaas, vleeswaren en vlees.

Medewerkers
Alle medewerkers van de C1000 winkel gaan mee naar Jumbo. Daarnaast wordt het team uitgebreid met een aantal nieuwe collega’s. Eén van de opleidingen die alle medewerkers volgen is de 7 Zekerheden training. Dit zijn de beloftes waarmee Jumbo de unieke formule garandeert: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Deze combinatie van service-elementen wordt door geen enkele andere supermarkt in Nederland op deze manier uitgevoerd. Daarom kiest Jumbo er bewust voor om alle Jumbo medewerkers hierin goed op te leiden.

-advertenties-

-goede doel-