2012 0605017Een nog onbekende man beroofde maandag 24 juni een 40-jarige vrouw van haar gouden kettingen in de parkeergarage aan de Osylaan in Zoetermeer. Het slachtoffer had zojuist haar auto geparkeerd toen de verdachte haar belaagde.

De vrouw, een Hagenaar, stond in de parkeergarage aan de Osylaan toen de verdachte hard op haar af kwam rennen. Hij trok haar tegen de grond en rukte haar kettingen van haar nek. Doordat de vrouw hard ging gillen nam hij snel de benen. Het slachtoffer heeft licht letsel opgelopen tijdens haar val. De politie is op zoek naar getuigen.

Signalement

De verdachte heeft een donkere huidskleur. Hij is ongeveer 1.65 m. lang en tussen de 18 en 23 jaar oud. Hij heeft een bol gezicht. Hij droeg ten tijde van de beroving een blauw, spijkerstof petje, lichtblauwe, gewatteerde jas en een spijkerbroek.

Tips? Bel de politie!

Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek en het vinden van de dader? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

-advertenties-

-goede doel-