Musicalproductie RENT

Dit seizoen staat de spectaculaire rockmusical RENT 4x in de CKC-Theaterzaal (27 juni, 1, 4 en 7 juli). De cast - een enthousiaste en succesvolle musicalgroep van 20 jongeren - zet hiermee onder regie van Karina Bes een indringend en swingend verhaal neer. De musical wordt live begeleid door een rockband.

Het succes en de kwaliteit van de groep wordt onderstreept door het feit dat de cast bij de laatste voorstelling afscheid moet nemen van een aantal collega's. Zij stromen namelijk komend seizoen door naar de beroepsopleidingen bij Fontys in Tilburg en Lucia Marthas in Amsterdam.

Rent gaat over een groep jonge artiesten en muzikanten die moeten zien te overleven in New York. De groep vrienden gaat dagelijks de strijd met het leven aan, om de huur te betalen en bovenal om bij elkaar te kunnen blijven. Een inkijkje in de echte rockwereld. 

Alle voorstellingen beginnen om 19.30 uur en toegangskaarten à € 15,00 zijn te reserveren bij de receptie van het CKC, T 079-3161411 (op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 uur en op zaterdag tot 14.00 uur). Bezoekers krijgen bij het toegangskaartje de exclusieve promo-cd van Rent cadeau!

Nieuwe kans voor aanstormend talent

Musicalliefhebbers die dit jaar niet meedoen, krijgen een nieuwe kans. Vanaf nu kun je je aanmelden voor de audities van de productie 'Moulin Rouge' die komend seizoen bij het CKC wordt opgevoerd.

-advertenties-

-goede doel-