BezoekKoningspaar-9

In hun toer door Nederland, brachten onze kersverse Koning en Koningin als laatste een bezoek aan Zoetermeer en Den Haag. Het regende de hele dag, tot het moment dat onze vorsten uit de bus stapten. De paraplu's konden weg en het volle programma kon van start gaan.

BezoekKoningspaar-2 BezoekKoningspaar-6 Koningsbezoek-17
BezoekKoningspaar-12  De bus met het koningspaar was wat verlaat, omdat file onderweg voor oponthoud zorgde. Iets later dan gepland, maar daardoor wel net tussen de buien door begroetten Koning en Koningin burgemeester Aptroot bij aankomst in Zoetermeer.
 Op het Martktplein gaven de Big Five van grootste leisurebedrijven in Zoetermeer demonstraties: ijshockey, golf, klimmen, skieën en watersport.  2013 0621037-2  Koningsbezoek-38-1
ANP-23808512

BezoekKoningspaar-13

 

BezoekKoningspaar-14

 

BezoekKoningspaar-15

Aan het eind van het korte bezoek aan Zoetermeer zong René van Kooten het prachtige nummer ‘The Impossible Dream’, temidden van honderden vertegenwoordigers van Zoetermeerse verenigingen.

Burgemeester Aptroot bedankte Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima voor hun komst naar Zoetermeer. Als klein kadootje overhandigde hij hen het fotoboek van hun bezoek aan Zoetermeer. Vers van de pers, want ook het bezoek aan de Markt was al opgenomen in het fotoboek.

 

Foto's: Patricia Munster, Wim Soutendijk en ANP

 

Kijk voor meer foto's op de Zoetermeer Actief Facebook: www.facebook.com/ZoetermeerActief

 

 

 Kijk hier naar een korte impressie van het bezoek van TV West:

.

-advertenties-

-goede doel-