kamp1

Kamp 1 is op zoek naar enthousiaste jongens en meisjes om mee te gaan op de leukste week van het jaar. Ben jij tussen de 8 en 12 jaar oud? Hou je van gezelligheid, leuke spellen en lekker gek doen? Vind je het niet erg om ontzettend veel nieuwe vrienden te maken? Schrijf je dan snel in op www.kamp1.nl!

Het Zoetermeerse jeugdkamp vertrekt ieder jaar met een groep kinderen en een ervaren leidingteam naar een kamplocatie in Nederland. Deze zomer verblijft het kamp van 20 t/m 27 juli in het Gelderse Lunteren. De kampweek staat in het teken van sport, bosspellen, bonte avonden, muziek, de dropping en vooral het maken van heel veel lol. De kosten bedragen €115,- voor de gehele week. Dit bedrag is inclusief eten en drinken, de reis en de verblijfkosten.

Iedereen kan mee op de kampweek van kamp 1 en de inschrijving sluit op 26 juni aanstaande. Kijk voor meer informatie op de website www.kamp1.nl of neem contact op met hoofdleidster Wendy van den Bosch via 079-8890222 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

-advertenties-

-goede doel-