montmartre

Lionsclub De Meerbloem, de dames-Lions Soetermare, Terra Art Projects, CKC en de SOOZ/ Winkeliersvereniging De Dorpsstraat organiseren zaterdag 22 juni ‘Montmartre in de Dorpsstraat’. Deze zaterdag wordt de Dorpsstraat omgetoverd tot de gelijknamige wijk in Parijs. Portrettekenaars en kunstenaars zijn de hele dag aanwezig en ook voor de kinderen is genoeg te doen. Zo kunnen zij zich laten schminken, meedoen aan een foto-speurtocht of de kunstenaar in zichzelf ontdekken tijdens het maken van een sierlijk schilderij. Voor volwassenen zijn er diverse muzikale optredens met een Frans tintje, jeu-des-boules en later op de dag een wijnproeverij. De dag wordt afgesloten met een veiling die om 15.00 uur wordt gestart door burgemeester Aptroot.

Alle kunstenaars, die het publiek laten zien hoe ze werken en wat ze maken, stellen een werk voor de veiling beschikbaar. Daarnaast bieden ook ondernemers van de Dorpsstraat artikelen aan voor de veiling. De opbrengsten van de veiling en alle andere activiteiten van ‘Montmartre in de Dorpsstraat’ gaan naar Happy Days. Deze stichting bezorgt kinderen uit Zoetermeer die een moeilijke tijd doormaken een onbezorgde vakantie.

Ben jij jonger dan 16 jaar en wil je komen schilderen of muziek komen maken? Of ben je ouder dan 16 maar heb je een leuke straatact of kan je een leuk Frans deuntje spelen? Geef je dan nu op  via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Programma Montmartre in de Dorpsstraat

10.30 uur Opening door Hans Haring

10.00 -16.00 uur kinderactiviteiten, muziekoptredens, jeu-des-boules, kraampjes, kunstenaars etc.

15.00 uur Burgemeester Aptroot start de veiling (ter hoogte van de Soetelaer)

16.30 uur Afsluiting

 

-advertenties-

-goede doel-