lok-zwembad-keerpunt3Begin 2014 start de verbouw van het Aquapark in Zoetermeer die leidt tot een nieuw wellnessresort, Sweet Lake Wellness, waar een hele dag genoten kan worden van verschillende baden, sauna’s, stoombaden en whirlpools tegen scherpe tarieven. 

Het resort gaat werkgelegenheid bieden aan bijna 50 fulltime personeelsleden. Sweet Lake Wellness voert momenteel gesprekken met verschillende bedrijven en ZZP’ers die aanvullende diensten gaan verzorgen zoals schoonheidsbehandelingen, yoga, botoxbehandelingen, bodymanagement, diëtiek en preventieve gezondheidszorg. Samen met deze partners biedt Sweet Lake Wellness een compleet programma van massages en behandelingen aan. Uit marktonderzoek blijkt dat de wens voor speciale badkledingdagen en vrouwendagen groot is. Sweet Lake Wellness biedt deze straks minimaal eens per week aan. 

Architectenbureau Brand BBA uit Alblasserdam tekent voor het ontwerp van het wellnessresort. Brand BBA is het bureau dat verantwoordelijk is voor het ontwerp van meerdere grote en middelgrote wellnesscentra in Nederland. Het binnenzwembad wordt getransformeerd tot een wellnessresort met de laatste ontwikkelingen op het gebied van Spa en Wellness. Een deel van het buitenterrein dient als tuin en ligweide. Er komen verschillende sauna's, whirlpools en stoombaden rondom een dompel- en koelingplein. Het buitenbad blijft in de zomer in ongewijzigde vorm toegankelijk maar de naam wijzigt in Sweet Lake Beach.

Sweet Lake Wellness verwacht tussen de 400 en 500 bezoekers per dag te ontvangen en is 365 dagen per jaar geopend.

 

-advertenties-

-goede doel-