20130614 15180

De Zwaardslootseweg wordt ter hoogte van de Aïdaschouw aangepast, de fietsoversteken worden verhoogd uitgevoerd en de asfalttoplaag van de rotonde wordt vervangen. De werkzaamheden die in de periode 17 t/m 28 juni worden uitgevoerd, zijn ter verbetering van de verkeersveiligheid van de rotonde voor fietsers. Op maandag 17 juni, maandag 24 en dinsdag 25 juni zijn de Zwaardslootseweg en de Aidaschouw alleen ’s avonds en ‘s nachts tussen 20.00 uur en 06.00 uur afgesloten.

Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de Europaweg / Amerikaweg /Muzieklaan/Zwaardslootseweg en in omgekeerde richting. Tijdens de afsluiting vervallen de bushaltes aan de Zwaardslootseweg (deel tussen Europaweg en Muzieklaan. Op deze bushaltes staat de dichtstbijzijnde bushalte aangegeven).

De fietsoversteek van Aïdaschouw naar Hildebrandhove komt tijdens de hele periode te vervallen. De fietsers worden omgeleid naar de fietsoversteekplaats bij de kruising Zwaardslootseweg/Europaweg.

Bijzondere weersomstandigheden of technische problemen kunnen de uitvoering van het werk beïnvloeden. Voor vragen kunt u bellen met telefoonnummer 14079.

Kijk voor informatie over werkzaamheden en verkeershinder in de stad op www.zoetermeer.nl/wegwerkzaamheden

-advertenties-

-goede doel-