35 DanceIn Cultuurpodium Boerderij wordt vrijdag 14 juni vanaf 21.00 uur de 35+ Dance Your Midlife Away gehouden. Tijdens deze avond ziet de grote zaal van de Boerderij er uit als een ware discotheek met grote schermen waarop videoclips te zien zijn. Zoals gebruikelijk in een discotheek is er ook gelegenheid om te dansen op de klanken van de muziek die Fenno Werkman draait. Werkman is eigenaar van één van 's werelds grootste muziekarchieven en weet elk jaar weer een echt feest te maken van de 35+ Dance Your Midlife Away-avonden.

In het podiumcafé treedt de Haagse coverband Mooie Meneren op. De band die bekend staat als “De Band die covers beter speelt dan het origineel” speelt een TOP 100 Rock-repertoire met covers van vroeger tot nu. Nummers van onder andere Bon Jovi, U2, Golden Earring, Rolling Stones en Billy Idol zullen de revue passeren, maar ook modernere nummers van Robbie Williams, The Foo Fighters en Kaiser Chiefs komen aan bod.

Kaarten voor 35+ Dance Your Midlife Away en Mooie Meneren zijn beschikbaar via www.ticketmaster.nl en te koop aan de kassa van de Boerderij. Voor meer informatie over deze avond kunt u terecht op de website van de Boerderij.

 

-advertenties-

-goede doel-