groepsfoto zeilem

Afgelopen zaterdag was het feest voor de vrijwilligers en hun maatjes van Stichting Jong persperctief. Zij mochten kiezen voor een middag zeilen of cupcakes te versieren.

IMG 4550Kim Burger Langeveld van Big Bang Cake uit Pijnacker draagt Jong Perspectief een warm hart toe en liet dit blijken door leden van de stichting uit te nodigen voor een workshop cupcakes versieren. Met veel plezier gingen de kinderen en hun vrijwilligers aan de gang met alle kleuren van de regenboog in marsepein om de heerlijke cakejes bont te versieren.

"Het was super gezellig en met een smakelijk en kleurrijk resultaat!" zo liet één van de vrijwilligers weten.

In Zoetermeer ging de andere helft van de groep van start bij de zoetermeerse watersportvereniging aan het Noord-Aa. Een workshop zeilen stond op het programma en met zon en wind was het die middag een groot succes. Grenzen werden verlegd en contacten werden gemaakt! De deelnemers hadden veel lol en compleet nieuwe ervaringen opgedaan.

 

Wilt u meer weten over dit leuke maar vooral zinvolle vrijwilligerswerk dan kunt u de website bezoeken www.jongperspectief.nl . Jong Perspectief is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die het leuk zouden vinden om een jongere te gaan begeleiden. De wachtlijst staat vol met jongeren die graag een maatje willen!

Jong Perspectief is een maatjesproject uit Zoetermeer dat kinderen en jongeren van 6 tot en met 24 jaar in Zoetermeer en de omgeving helpt te bouwen aan een toekomst met perspectief. Het maatjesproject koppelt jongeren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken aan volwassenen die hen op basis van hun levenservaring ondersteunen en coachen.

Volg Jong perspectief ook op twitter: twitter.com/JongPerspectief
of op Facebook: facebook.com/maatjesprojectJongPerspectief

 

Door: Leo Hoekstra

-advertenties-

-goede doel-