DSCF9044Kunstschaatsen is een echte wintersport, maar bij kunstschaats academie Stars on Ice bestaat er ook de mogelijkheid om in de zomer te leren kunstschaatsen, zowel op recreatief- als op wedstrijdniveau. De lessen gaan weer van start op 12 juni 2013. Kinderen vanaf 3 jaar de kunnen op een speelse en veilige manier leren kunstschaatsen in de jeugdklas+ op de woensdagen om 14.30 uur en de zondagen om 09.30 uur.

Kunstschaats Academie Stars on Ice staat bekend om het opleiden van (jonge) kinderen tot topsporters binnen het kunstschaatsen. Onder leiding van een professioneel team is er 5 keer in de week een compleet programma: ijs-, ballet- en verschillende soorten off-ice trainingen.

Lijkt het je leuk om in de zomer te leren kunstschaatsen meldt je dan snel aan voor één gratis proefles of voor de eenmalige aanbieding 3 lessen voor € 15,- in de jeugdklas+.

Aanmelden voor de jeugdklas+ en de wedstrijdgroep kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 079-3315422. Voor meer informatie kan je ook de website bezoeken www.starsonice.org

-advertenties-

-goede doel-