Elke dag worden de overzichten op Zoetermeer Actief bijgewerkt zodat u altijd de nieuwste en leukste uitjes kunt vinden op Zoetermeer Actief.

Onze  tips voor dit weekend:

Zaterdag 8 juni 2013

2012 0512022Fotografica openluchtmarkt

Tijdens de Fotografica Openlucht markt in de Dorpsstraat kunt u bij de vele kraampjes snuffelen tussen de camera’s en diverse toebehoren. Antieke camera’s, maar ook moderne digitale. Van 10.00 tot 17.00 uur in de Dorpsstraat staan er weer vele kramen waar u o.a. onderdelen kunt kopen, maar ook advies kunt inwinnen over uw (analoge) camera en eventueel een taxatie kunt laten uitvoeren.

 

Promotiefoto Broken WingZomerfestival 2013 bij buurtvereniging Buytenrode

Zaterdag 8 juni staat de Zoetermeerse buurtvereniging Buytenrode weer in het teken van het jaarlijks terugkerend evenement Zomerfestival 2013. Vanaf 13.00 uur zullen over de dag verdeeld zo'n 10 acts de revue passeren. Zo zal onder andere Smooth Syndicate optreden en laten Joint Venture en de Rock Divas ook hun eigen sound horen.

De gehele dag is er vrij entree.

 

Verenigingenmarkt in winkelcentrum Oosterheem

3xP op de markt: Palet, Piëzo en Perron.

Op 8 juni is het markt in winkelcentrum Oosterheem. Winkeliers staan er met hun koopwaar, maar ook de organisaties en verenigingen van Oosterheem zijn vertegenwoordigd en hoe!

De 3 P’s laten zien wat ze door de weeks aan activiteiten hebben. Perron 28 heeft op elk half uur uur een rondje Bingo voor kinderen, tussendoor kunnen ze zich laten schminken bij Piëzo of een doosje vouwen bij Perron 28. Palet heeft diverse workshops voor senioren en Perron 28 gaat weer wildbreien. Piëzo staat er met de bespaarparty’s  en natuurlijk laat elke organisatie zien waar ze voor staan en wat ze doen, daarvoor liggen de flyers en brochures op de kramen. Perron 61 laat ook nog iets lekkers proeven.

Van 11.00-17.00 uur staan de kramen op het Oosterheemplein en eromheen.

De kramen van de 3P’s staan op het plein bij de Wijkpost en de Pannakooi staat bij de RandstadRail.

 

Zie ons evenementen overzicht

Overzicht sportevenementen

Alle cursussen voor u op een rij

Bij Uittips vindt u alle uitgaanstips voor theater, muziek en bioscoop

-advertenties-

-goede doel-