Elke dag worden de overzichten op Zoetermeer Actief bijgewerkt zodat u altijd de nieuwste en leukste uitjes kunt vinden op Zoetermeer Actief.

Klikt u voor de overzichten op het kopje ‘Uit tips’: theater of muziek  

Onze muzikale tips voor dit weekend:

Zaterdag 8 juni

Laat je verrassen en kom naar het gratis buitenconcert van de Koninklijke Harmoniekapel Delft (KHD). Dit 75-koppige harmonieorkest gaat in het weekend van 8 en 9 juni 2013 op tournee en geeft vijf zomerse, swingende concerten. Op zaterdag 8 juni geeft het orkest om 14.30 uur een concert op het Stadhuisplein in Zoetermeer. Kom gezellig luisteren en genieten van het gevarieerde programma!

Helloise persBij Cultuurpodium Boerderij speelt HELLOÏSE - LIVE 4 LIFE een reünie concert. De band uit de jaren 80 laat nog één keer hun eigen hard rock sound horen.

Datum: zaterdag 8 juni 2013, Dommelsch zaal 

 De Kassa is open om 19.30 uur en het concert begint om 20.30 uur

 Tickets: Avondkassa: € 29,- (indien beschikbaar)

Voor wat rustiger muziek kunt u terecht bij het Zomerconcert van Vocapella.

CKC zomerconcert VocapellaKamerkoor Vocapella verzorgt zaterdag 8 juni een zomerconcert in de Oude Kerk in Zoetermeer. Soprane Bernadette Lexmond zal een optreden geven, begeleid door Ronald de Jong op orgel en een klarinettrio.

Kaarten zijn te koop bij de receptie van het CKC aan de Leidsewallen (T 079-30161511) op werkdagen tussen 9 en 21 uur en zaterdags tot 14 uur en op de avond zelf bij de ingang van de Oude Kerk

 

zondag 9 juni

The Sprinter Singers bij Leger des Heils

the Sprinter SingersOp zondagochtend 9 juni zijn The Sprinter Singers uit Zoetermeer te gast bij het Leger des Heils aan het van Lierepad 13 in Zoetermeer. The Sprinter Singers, een interkerkelijk koor onder leiding van Ies Roos, bestaat uit ongeveer 40 leden. Zij zingen voornamelijk Engelstalige gospels en ballads. Door middel  van zang en muziek dragen ze Gods woord uit. Kenmerkend aan dit koor is hun enthousiasme en inzet.

De dienst staat onder leiding van majoor mevrouw Jeanne van Hal.

Kindernevendienst is deze ochtend aanwezig. Na afloop is er gelegenheid voor een kopje koffie/thee met iets lekkers. De samenkomst begint om 10.30 uur. Iedereen is van harte welkom.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met kapitein H. Scholtens, voorganger van het Leger des Heils korps Zoetermeer, telefoonnummer 079-5939190.

-advertenties-

-goede doel-