20130606 14952

Meerpunt, het Zoetermeerse Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) wordt nog verder uitgebreid met OnderwijsAdvies als nieuwe kernpartner. Ronald Karsdorp, regiomanager van Onderwijs Advies en Mariëtte van Leeuwen, wethouder Jeugd en Onderwijs, tekenden donderdag 6 juni de Meerpunt samenwerkingsovereenkomst.

Mariëtte van Leeuwen, wethouder Jeugd en Onderwijs:  “Met de komst van de nieuwe partner is het netwerk van Meerpunt nog verder verbreed. Deze brede opzet van het Centrum voor Jeugd en Gezin in Zoetermeer is behoorlijk uniek in Nederland. Ik ben blij met deze nieuwe aanwinst binnen het netwerk: het biedt meer mogelijkheden tot gecoördineerde samenwerking.”

 

20130606 14946OnderwijsAdvies

Bij OnderwijsAdvies werken mensen die zich met passie inzetten voor de optimale ontwikkeling van ieder kind. Zij bieden o.a. op basisscholen in Zoetermeer onderzoek en begeleiding op het gebied van  gedrags- of leerproblemen, intelligentieonderzoek en Remedial Teaching. Bij OnderwijsAdvies worden ouders en kinderen geholpen bij hen in de buurt.

 

Kernpartners

Meerpunt kent nu 25 kernpartners en is daarmee het meest brede CJG van Nederland. Dit betekent extra gemak  voor Zoetermeerse ouders, omdat in Meerpunt bijna alle organisaties rondom jeugd en gezin zijn vertegenwoordigd. Via het Meerpunt inlooppunt in de hoofdbibliotheek kunnen ouders snel, makkelijk en laagdrempelig hun weg vinden naar medewerkers van deze organisaties. Dit inlooppunt is geopend van maandag t/m zaterdag en ook op vrijdagavond. De Meerpunt medewerkers Informatie en Advies zijn telefonisch bereikbaar via 079-3310325 of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij zijn de ‘wandelende sociale kaarten’ op het gebied van jeugd en gezin. Dus als je als ouder een vraag hebt maar je weet niet precies waar je moet zijn, dan kun je terecht bij de Meerpunt medewerkers Informatie en Advies.

-advertenties-

-goede doel-