In 2012 is de financiële situatie van Vestia veranderd. Als gevolg hiervan hebben er een aantal ingrijpende maatregelen plaatsgevonden. Van een organisatie met zelfstandige woonbedrijven en gespecialiseerde vakbedrijven verandert Vestia per 11 juni in een gecentraliseerde organisatie met een tweehoofdig bestuur, vier directies, zeven vestigingen en acht woonservicepunten. De vestiging in Zoetermeer zal blijven bestaan.

Eén nieuw centraal telefoonnummer en e-mailadres

vestiaEén van de wijzigingen is dat klanten Vestia vanaf 11 juni kunnen bereiken via één nieuw algemeen nummer en e-mailadres: Tel 088 124 24 24 | E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Door de nieuwe manier van inrichten kan Vestia vragen sneller afhandelen en daardoor wachttijden verkorten. Vestia is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur en vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.

 

Klanten kunnen op alle bezoekadressen terecht

Bovendien kan een klant vanaf 11 juni voor alle vragen terecht op álle bezoekadressen. Een huurder die in Zoetermeer woont en in Den Haag werkt kon vroeger alleen geholpen worden bij Vestia Zoetermeer, maar kan vanaf nu bijvoorbeeld ook terecht bij één van de bezoekadressen van Vestia in Den Haag.

Minder kantoren

Vestia heeft ervoor gekozen het aantal vestigingen te verminderen van 15 naar 7. Uiteraard probeert Vestia de gevolgen van het sluiten van een aantal kantoren zo beperkt mogelijk te houden, door de komst van woonservicepunten (woonservicepunten hebben aangepaste openingstijden) in de gemeenten waar een voormalig woonbedrijf sluit (bijvoorbeeld Zuidplas, Westland en Delft). Op deze manier blijft het toch mogelijk om in de eigen gemeente een afspraak met Vestia te maken. Ook zullen Vestia-medewerkers vaker bij de klant thuis langsgaan.

Bezoekadressen Vestia

Vestia heeft zeven vestigingen gelegen in Den Haag (Loevesteinlaan en Dr. Lelykade), Rotterdam (Hilledijk en Goudsesingel), Hoogvliet, Zoetermeer en Hoofddorp. De woonservicepunten zijn gevestigd in Nieuwerkerk A/D IJssel, Naaldwijk, Delft, Deventer, Velp, Brielle, Barendrecht en Tilburg. De bezoekadressen die per 7 juni zijn gesloten: Leeghwaterplein in Den Haag, Kruisplein in Rotterdam, Albrechtshof in Zevenhoven en Kerklaan in Nieuwerkerk a/d IJssel. Meer informatie over het nieuwe Vestia is te vinden op www.vestia.nl/organisatiewijziging.

-advertenties-

-goede doel-